replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月7日星期三

Seiko Prospex Fieldmaster SBDC011 - een blikvanger en geeft je vertrouwen op de Dag Seize, A Review

Seiko Prospex is een van de vele thema's in mijn collection.With de Marinemaster en Landmaster al deel uit van de collectie, mijn focus was geconcentreerd om het Fieldmaster verwerven. In dit geval is de Seiko SBDC011.

De Fieldmaster SBDC011 is een mooi horloge in mijn mening. Ontworpen met de Seiko Tuna Can lichaam als inspiratie, dit horloge heeft de juiste balans.

Na het maken van de bestelling via mijn favoriete Japanse dealer, de heer Katsu-san van Higuchi-Inc.com, het kwam snel.

Na het nemen van het horloge doos uit de luchtvracht container, zou je meteen merken dat de doos is anders dan de typische gele kleur display box gemeenschappelijke onder de Perspex serie horloges van Seiko. In plaats van een vierkante doos is rechthoek.




Er is eigenlijk een afdekking van de werkelijke weergave doos. Zodra dat wordt afgenomen, kunt u de Seiko merk prominent op de doos te zien. Het scherm wordt weergegeven te worden gemaakt van een reflecterend weefsel materiaal - Soortgelijke zijde.


Flipping opent de doos en je zult in staat zijn om feest uw ogen op het horloge. Afgezien van het horloge, krijgt u ook 2 boekjes, de handleiding en de garantie document.

Voor het horloge is een moeder van een horloge. Met behulp van de telefoonkabel als referentie, kunt u de grootte af te leiden.



Het is een volledig automatische horloge en wordt geleverd met de 6R15 Seiko beweging die is bochtig en hacking mogelijkheden. SDBC011 wordt geleverd met een dikke lederen band. Als u liever een armband, kunt u de SBDC013 proberen.

Van de foto hieronder zie je dat de band is taps in de richting van de gesp. De breedte lug is een ongebruikelijke 21mm. Het komt standaard uitgerust met een dubbel geribbelde lederen band met dubbele stiksels. De kleur van de band past eigenlijk zwarte wijzerplaat heel goed, hoewel ik vermoed dat de band zal bonte draaien als het nat wordt. Dit probleem is met licht gekleurde lederen riemen. Ik vind het niet erg op de jurk horloges, maar voor een veld horloge dat zal worden geconfronteerd met de ruwe en tuimelen van paden en avontuur, zwart leer of rubber zou een betere optie zijn om te worden gezet.



Het ontwerp van dit horloge dat me gewonnen is de tonijn kunnen ontwerpen. De lijkwade straalt een gevoel van kracht en bescherming. In combinatie met de geborstelde afwerking, de metalen effect maakt het meer "macho". De lijkwade heeft afwerking geborsteld en wordt op zijn plaats gehouden door drie schroeven.

Het heeft een zeer drukke gezicht met veel informatie op de wijzerplaat en de bezel. In tegenstelling tot de Marinemaster (of andere duikhorloges) series, de bezel op deze Fieldmaster beweegt beide manieren en zonder enige ratelend actie. De wrijving die de ring op een gegeven moment houdt is gewoon leuk. Niet dat losse nog niet dat strakke. De weerstand is ongeveer gelijk aan een duik bezel. Ik werd gemaakt om te begrijpen van andere watch forums dat er een rubberen afdichting onder de bezel dat de weerstand biedt.

Het voorste gedeelte van de handen chroom afwerking. De korte kanten zijn allemaal zwart gecoat, waarschijnlijk om het schitteren effect te minimaliseren bij het lezen van de tijd onder de zon.bekijk meer Rolex horloge en replica Breitling

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex