quality rolex replicas Vanaf het moment dat de ontwikkeling tot nu toe, de mensen meer en meer te houden het nastreven van het tonen van de ego persoonlijkheid, op zoek naar de verschillende dingen, geen kwestie is groot en klein, hoe kunnen we missen de pols te kijken? Horloge niet langer beschouwd als een simpele timing stopwatch ook beschouwd als statussymbool deze identiteitskaart kenmerk kan niet machinaal gemaakt? Vandaag, we zijn aan te bevelen de Zwitserse Rolex Exemplaren om u te onderscheiden.
Rolex DEEPSEA serie horloge 116.660-98.210
Rolex roestvrij staal is niet gewoon roestvrij staal, maar de 904 l roestvrij staal, die op grote schaal wordt gebruikt in high-tech, lucht- en ruimtevaart en de chemische industrie, en dit soort super legering is niet alleen zeer duurzaam en houdt ook de toestand zelfs in de meest extreme omgeving. En Deepsea polshorloge ook geïnstalleerd is de bottom cover van groep 5 titanium legering, wordt het ook wel "alternatieve" materiaal?
Met de Gradient "D - blue" kleur dial, waterdicht zo diep als 3900 meter (12.800 voet), het type oester 44 mm horlogekast, die wordt aangetrokken door de gepatenteerde Ringlock systeem, de Rolex DEEPSEA serie kijken 116.660-98.210 niet alleen overstijgt de meest strenge eisen van de professionele duikers, meer stelt de nieuwe benchmark voor vaste, accurate, praktische en betrouwbare prestaties van een nieuwe generatie van de koning "geest". Bekend als de koning van de automatische ontbinding beweging, de stabiliteit van de Cal. 3135 beweging twijfel, beweging van 28,5 mm diameter en een dikte van 6 mm, met de swing frequentie van 28.800 keer per uur en robijnen van 31, dynamische opslag van 50 uur, plus de momentane jumping kalender, vier arm Glucydur lichtmetalen velgen evenwicht, vier gewichten, Breguet balans lente en de kif ophanginrichting.
Bij het dragen van de Rolex DEEPSEA 116.660-98.210 van kwaliteit rolex replica op uw pols, ongeacht je met het sportieve activiteiten in het water op het bijwonen van de formele gelegenheden, zul je de focus.