replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月17日星期四

Kijk Aarde en Hemel "Delfino" Sea, een ware Officer en een Gentleman in vol ornaat

We hadden " gepraat " kort twee jaar geleden, nu terug in het horloge blog met een nieuwe post, Terra Cielo Mare "Dolphin", opgericht om het heden en de toekomst van onze marine vertegenwoordigen samen.
Kijk Dolphin Door Terra Cielo Mare
Het model Terra Cielo Mare "Dolphin", een naam die al is verpakt de betekenis ervan.
Prime onderzeeër namens de Italiaanse marine service, de Dolphin memo en de meest recente, "Salvatore Todaro": twee eenheden die, zelfs na meer dan een eeuw later, stond voor de meest geavanceerde technologie en de hun tijd. Twee redenen van trots voor Italië.
Zo ontstond de Terra Cielo Mare Delfino een horloge met een duidelijke elegantie die, met zijn "full dress" wit, viert deze twee schepen die de Italiaanse debuut op het gebied van onderzeeërs, het heden en de toekomst van onze Marine te vertegenwoordigen.
Dit model heeft een diameter van 47 mm en automatisch uurwerk, uitsluitend aangepast voor Terra Cielo Mare, werkte Côtes de Genève met blauwe schroeven, een zeer robuuste behuizing van de indruk die nog massaal uit de beschermer schroef-down kroon en bezel versterkt om ervoor te zorgen ondoorlatende 10 atmosfeer. bekijk meer horloges rolex en replica Breitling Navitimer

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex