replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年7月25日星期三

Meer informatie over de beroemde Indiase Titan-serie

Het Titan horlogemerk werd gepresenteerd in de top 5 horlogemerken en heeft bewezen dat alle inspanningen zijn bereikt. Afkomstig uit het land gaat niet zozeer over de traditie van horloges, India, na jaren van inspanning en ontwikkeling zijn Titan-horloges door veel gebruikers over de hele wereld overgenomen. Beroemde horloges in de horloge-industrie zitten vol met geweldige mannen uit Zwitserland, Japan, ...

Over het merk Titan horloges

Titanium horloges zijn afkomstig van een technologiebedrijf genaamd Titan Ind Ltd, dat werd opgericht op 26 juli 1984 in Chennai, India.
In 1987 werd de nieuwe Titanium horlogemakerij officieel geopend met een investeringskapitaal van $ 14 miljard, in Tamilnadu in Zuid-India, met een oppervlakte van 45.000 vierkante meter en 3000 bekwame uurwerken. hier.
De leider van de elite kwintessens van sieradenproductie uit het land, het merk Titan heeft zich ontwikkeld tot een horloge bedrijf dat belang hecht aan het ontwerp, hoogwaardige materialen brengen luxe schoonheid, mysterieuze nobele Indiase graden.

Tegenwoordig heeft Titan 102 showrooms, 83 grootwinkelbedrijven, 5400 dealers en 1300 steden over de hele wereld met Titan-horloges van het merk.

Raga Titanium horloges

Titanium Raga-horloges zijn een lijn van Titan-horloges die speciaal zijn ontworpen voor vrouwen. Titan Raga gekleed in een zeer elegante en moderne jurk, een zeer zachte stijl in de klassiekers van hoge artistieke schoonheid.
Luxueuze motieven en het unieke ontwerp van de Titan Raga-horloges zullen in het oog vallen, hoe indrukwekkend u ook bent in de ogen van anderen. Vooral de uurwerken van de Titan Raga horloges zijn uitermate geschikt voor vergaderingen, luxe vergaderingen.

Het hoogtepunt van de Titan Raga-horloges is meestal in het ontwerp met stijlvolle mode-sieraden. Het is zeer luxueus 18K verguld absorberend en reflecterend licht dat de halogloed genereert met volledige kleur rood oranjegeel geel. Paarse was geeft veel aandacht aan jou.

Bovendien zijn sommige van de producten in dit uurwerk Titan ook punten door sprankelende Swarovski kristal sprankelende luxe, nobel voor jou. Hoogtepunten van de Titan Raga-horlogeserie: Titanium Raga Crystal-horloge, Titanium Raga Flora-horloge, Titanium Raga Diva-horloge, ...

Titan Edge horloges

Titan Edge-horloges zijn een geweldige mix van klassieke elegantie en eenvoud. De Titan-serie heeft ook een ultradun ontwerp en een van 's werelds dunste modellen.
Dit horloge verzamelt horloges gemaakt van stevig saffierglas en waterdichtheid tot 100 meter.

Tegen 2015 blijft het merk Titan het Titan Edge Sport-horloge vrijgeven. Deze horloges creëren een stroom van uniek design, dynamiek en gezondheid met accenten van rood, blauw, groen en goud op de wijzerplaat, voor een sportief gevoel. niet minder elegant.

Titan Orion horloges

Titanium horloges hebben een wijzerplaat die is ontworpen met zeer fijne details, leren riempje, wat bijdraagt ​​aan de elegantie maar toch het gevoel van comfort en vertrouwen geeft aan de mannen.

De Titan Orion-horloges bieden een mysterieus, verleidelijk 30-meter waterdicht uiterlijk en fascinerende chronograaffuncties die niet vergeten zullen worden door horlogemakers.

Titan automatisch horloge

Dit is een uurwerk Titan voor degenen die een passie hebben voor automatische machine is uiterst artistieke en mooie klok. De motor van het horloge is het meesterwerk van het leven. De stuwkracht ging door elk geribd staal, tandwielen en kwartskristal. Met de Titan Automatic-horloges zie je hun vloeiende bewegingen op hun handen.

Het geavanceerde mechanische systeem van het horloge legt de kleine bewegingen van de pols vast als de bron van zijn precieze beweging. Full-motion motor met tijdrovende functie. Een systeem dat u en Titan Automatic horloges met elkaar verbindt in een uurwerkreis van wereldklasse.
De Titan Automatic horloges met perfecte, ritmische motieven zullen u niet teleurstellen.

Titan Series horloges

Titanium Octane horloges zijn ontworpen voor mannen, met klassieke ontwerpen, maar niet minder jeugdig, sportief, mannelijk, van wereldklasse.

Het Titanium Octane horloge eert mannelijke schoonheid en is een perfecte mix van stijl en high-tech functies, zoals de Chronograp-functie, of waterbestendigheid tot 100 meter. in het uurwerk. Bekijk meer horloge replica en Rolex Explorer

2018年7月3日星期二

Replica horloge Armani AR4624 super speciaal in de kleinste details

Replica horloge Armani AR4624 super speciaal in de kleinste details 
De focus van het merk Armani , een van de beroemdste ter wereld, naast de kleding, zit in zijn horloges.
De horloges van Armani zijn voornamelijk gericht op het mannelijke publiek en hebben een uitstekende smaak. Een van de meest begeerde is replica Armani horloge AR4624.
Het replica Armani AR4624 horloge is bedoeld voor mannen met veel persoonlijkheid en stijl. Het model is zeer gedifferentieerd en vestigt de aandacht overal.

Replica horloge Armani AR4624

De man die een model van het Armani AR4624 replica horloge om de pols heeft, wordt door iedereen overal opgemerkt.
Zo'n horloge is heel veelzijdig en kan overal worden gebruikt. Of het nu op de ballade, een zakelijke bijeenkomst, een wandeling of op het werk is, Armani horloges zijn verfijnd en vol elegantie.
Om deze exacte reden is dat elke man moet investeren in een replica Armani AR4624 horloge.
De replica is extreem perfect en identiek aan het originele model, zowel qua uiterlijk als kwaliteit.
Dat komt omdat de fabrikanten van replica's van vandaag de volledige aandacht besteden aan het zo goed mogelijk reproduceren van de modellen om aan de behoefte van de consument te voldoen.
Daarnaast is het combineren van het maken van replica's met een van de beroemdste merken ter wereld een manier om het succes van modellen te vergroten, zoals het AR4624-replica horloge.
Het Armani AR4624 replica horlogemodel is volledig gemaakt van stevig staal, dus het zal niet worden beschadigd in tijden van vallen of zelfs krabben.
Daarnaast heeft het model ook een hek van 100 meter diep, wat perfect is voor avonturiers van dienst.
Voor degenen die het Armani AR4624 replica horloge niet kennen, heeft het een zeer opvallende weergave, voornamelijk in goudkleur.
De wijzerplaat heeft echter veel informatie en veel details die, als ze samen worden bekeken, het horloge met een unieke schoonheid achterlaten.
Na alle bovengenoemde redenen loont het om te investeren in een Armani AR4624 replica horloge.
Naast alle verfijning en elegantie, reken je op kwaliteit en een uniek ontwerp dat alleen Armani voor zijn modellen weet te doen.

Bekijk meer kopie rolex en Tag Heuer horloges

2018年4月25日星期三

Richard Mille RM 056 Chrono-Tourbillon horloge


Gebaseerd op het uiterlijk van auto's, vliegtuigen en vooral op fictie, heeft Richard Mille een groot aantal horlogemodellen geproduceerd die kunnen worden omschreven als glad, futuristisch, uiterst technisch, innovatief en uniek. Om zijn traditie voort te zetten, heeft hij nu de RM056 gepresenteerd - een horloge gebaseerd op tournicks, met een hoge mate van nauwkeurigheid en verbluffende looks.
Het is volledig ingepakt in saffier en heeft een unieke uitstraling, waarbij de kast is gesneden uit een stevig stuk saffier. Prachtig vormgegeven en bij elkaar gezet op zo'n manier dat het nog steeds voldoende ruimte heeft om de grote hoeveelheid onderdelen te bevatten, de binnenruimte is goed gebruikt en laat ruimte voor de ingewikkelde beweging. Het heeft dus een vleugje innovatie door het lichtste gespleten chrono tourbillion ooit gemaakt.
Het wordt geleverd in een gelimiteerde oplage van 5 stuks, wat bijdraagt ​​aan de verfijndheid, terwijl de prijs van de RM056 zijn klantenkring onderscheidt: $ 1,65 miljoen per stuk. We kunnen op dit moment alleen maar van zo'n gadget dromen.
Bekijk meer Zwitserse replica en Patek Philippe horloges

2018年2月6日星期二

Hindenberg Retrograde - I love retro!


achteruitgang
Ja, dat beken ik. Ik ben ook een slachtoffer van de retrogolf en ik voel me magisch aangetrokken door alles dat de charme van het verleden uitstraalt.
Van de Hindenburg Retrograde zijn ze zelfs dubbel gefascineerd, omdat het in twee opzichten 'retro' is. De eerste reden is ontwerp. De heldere vormen, de grote aantallen, de donkerbruine lederen band, het matte roestvrij staal ... alle designelementen die "RETRÒ" schreeuwen. Een horloge dat me terugbrengt naar het verleden.
Er is nog een andere reden waarom de Hindenberg "retro" - of liever retrograde - of omgekeerd met de klok mee kan worden genoemd. Natuurlijk laat Hindenberg Retrograde de tijd niet achteruit gaan, maar gebruikt het in het verleden tijdrovende visuele elementen. De wijzers van beide secondenmarkeringen bewegen bijna in een ander tempo. Nadat een tweede hand de eerste 30 seconden heeft teruggeteld, keert deze terug naar 0, terwijl de tweede de resterende 30 seconden telt.
 Er wordt gezegd dat de horlogemaker van Augusta Hans Buschmann al rond 1650 het eerste zakhorloge bouwde dat de uren markeerde met handen die achteruit gingen.
 Ik vind het leuk dat dit element tot vandaag is gehandhaafd.
 Technische fiche:180 H_stahl_braun_side
  • Modelnummer: 180-H
  • Roestvrijstalen kast (316L)
  • Lederen band
  • Hindenberg kaliber automatische beweging H-09.180
  • 20 robijnen
  • Krasbestendig saffierglas
  • Seconden seconden (flyback-functie)
  • Schroeven geverfd blauw
  • Diameter zonder de kroon: 45 mm
  • Dikte van de kast: 14 mm180 H_stahl_braun_back
  • Breedte band: 22 mm
  • Waterdicht tot 5 ATM
  • Gewicht 106g inclusief de riem
  • Beperkte en genummerde editie 3750 stuks
  • Indicatieve prijs: € 1190
Bekijk meer kopie rolex en Tag Heuer horloges

2018年1月11日星期四

Omega Seamaster kaliber 491

Dit is een stuk dat zeer geliefd is bij liefhebbers van klassieke uurwerken. Het is een Omega Automatic Seamaster met kleine seconden om 6 uur met 491 kaliber beweging.In de volgende foto's die we laten zien, kun je een klok zien die hersteld is door de Danafi horlogewerkplaats in Barcelona. Het is volledig gerestaureerd, van de bol, via de kist naar de machine. Er zijn die snapshots die we graag willen hebben:

Restore-klok-Omega Seamaster-Caliber-491_danafi_011
Restore-klok-Omega Seamaster-Caliber-491_danafi_02
Restore-klok-Omega Seamaster-Caliber-491_danafi_03

Eindelijk laten we je de originele Omega-gesp zien die ook is hersteld:
Restore-klok-Omega Seamaster-Caliber-491_danafi_04

Bekijk meer horloge replicas en Rolex Masterpiece

replica rolex

replica rolex
replica rolex