replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年4月24日星期一

Verplaats over mannen: dit weekendverblijf is voor vrouwen maar wordt gewaarschuwd, de nieuwste fijne sieraden zijn niet voor de zwakke van het hart


Lisa Kim Aurora Borealis ring in 18 karaat goud met Ethiopische opaal
Lisa Kim Aurora Borealis ring in 18 karaat goud met Ethiopische opaal
Het warme, stomende weer van New York wilde niet het verblinden van de fijne juwelen en accessoires die op de recente beurzen werden getoond. De hoofdlijnen van het aanbod bij de Jewelers of America show waren parels en diamanten van elke vorm en grootte, gekleurde edelstenen in de meest gewilde kleuren van het seizoen - plus alles tussen en edele metalen met nadruk op wit en accenten van geel, roze en zwart.
Over het algemeen waren juwelengewichten licht, zowel voor prijsoverwegingen als comfort van slijtage, maar de vormen waren dramatisch: oorbellen die op de buitenkant van het oor klommen, ringen die twee en drie vingers bedekken, dunne kraag en manchetarmbanden. De stijlen waren genoeg om de Warrior Woman in iedereen uit te brengen.
Het accent was op elk prijsniveau van diamanten, van high-end ontwerpen met fancy gele en grote witte diamanten in klassieke instellingen tot meer matig geprijsde stukken, omgeven door oppervlakken van glinsterende pave - met witte, cognac, bruine en zwarte diamanten. Een paar jaar terug zou het schokkend zijn om diamanten te vinden in alles dan platina of 18-karat goudinstellingen, maar nu is de grote trend diamanten in zilver, soms met een verduisterde rhodiumplating waardoor ze meer schitteren.
Tracy Arrington's Natasha ketting van witte en zwarte pave diamanten met barokke parels en geoxideerd zilver.
Tracy Arrington's Natasha ketting van witte en zwarte pave diamanten met barokke parels en geoxideerd zilver.
Vanwege de toenemende zeldzaamheid en stijgende prijzen worden de meest kostbare edelstenen beperkt in hoeveelheid en beschikbaarheid, waardoor een nieuw gamma van edelstenen in de schijnwerpers wordt geduwd. Op dit moment is het groen tot blauw palet van opaal-, groene en Paraiba-toermalijn, saffier, maansteen, labradoriet, aquamarijn en blauwe topaas de sterkste, maar zachte, complexe vleiende vlekken van roze kwarts, koraal, amethist en morganiet. Populair ook. Bekijk meer replica horloge en Rolex Yachtmaster

2017年4月10日星期一

SIHH 2015: IWC Portugieser jaarkalender (bijgewerkt met Live Foto's en prijzen)

Het horloge saffier caseback maakt een onbelemmerd uitzicht op de automatische beweging, die enkele van de modificaties dat IWC heeft haar 5200 familie van kalibers, waaronder slanker rotors en opener bruggen ingelegd met puur goud “Probus Scafusia” penning geeft. Pellaton oprolsysteem IWC's is ook verbeterd, met praktisch vrij van slijtage onderdelen gemaakt van zwart en wit keramiek.
IWC Portuguese jaarkalender - front
Ondanks het feit dat het het eerste gebruik van de jaarlijkse kalender complicatie in een IWC horloge vertegenwoordigt, de nieuwe uurwerk zeer sterk lijkt op het oorspronkelijke Portugieser model uit 1939. De zaak is 44,2 mm in diameter, met een gegroefde bezel. De wijzerplaat is omgeven door een spoorweg-spoor hoofdstuk ring, en heeft dezelfde dunne feuille handen en Arabische cijfers net als zijn historische voorganger. Alleen de plaatsing van de kleine seconde uurs weergave (om 9:00 in plaats van 6:00) die significant verschilt van het ontwerp 1939 - naast uiteraard de drie kalendervensters vervanging van 11 uur, 12 o 'klok en 01:00 cijfers.
De IWC Portugieser jaarkalender is verkrijgbaar in een 18 karaat rose-gouden kast met verzilverde wijzerplaat (Ref IW503504, $ 35,700.); roestvrij stalen behuizing met een verzilverde wijzerplaat (. Ref IW503501) en roestvrij stalen kast met zon-patroon-klaar midnight blue dial (. Ref IW503502, afgebeeld, beide stalen versies zijn $ 24.100). Het horloge wordt geleverd op een Santoni alligator lederen band met vouwsluiting.
Bekijk meer horloges replica en Rolex Milgauss
IWC Portuguese jaarkalender - liggende
Ik had een kans om te proberen op de blauwe wijzerplaat versie van de IWC Portugieser jaarkalender op de eerste dag op SIHH in Genève. Hieronder vindt u een foto van hoe het eruit ziet op de pols, evenals een beeld van de nieuwe IWC Caliber 52.850 door middel van duidelijke achterkant van de behuizing van het horloge.

replica rolex

replica rolex
replica rolex