replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年12月15日星期五

Richard Mille RM 36-01 Sébastien Loeb - SIHH 2014

Onder de nieuwigheden onthuld door Richard Mille tijdens de SIHH 2014, had de Manufacture de gelegenheid om een ​​horloge te presenteren van zijn samenwerking met Sebastien Loeb, de meest succesvolle automobilist in de geschiedenis van de WRC-rally - met 9 opeenvolgende wereldtitels: de Tourbillon Sensor G-wedstrijd RM 36-01 Sébastien Loeb.
Dit nieuwe 2014, dat volgt op de RM 036 Jean Todt G-Force onthuld in 2013, is 
uitgerust met de nieuwe mobiele G-sensor, een essentiële tool om te rijden. 
De 47,7 mm kast met een dikte van 17,37 mm, gemaakt van koolstof nanobuisjes, herbergt een tourbillon-beweging met een gangreserve-indicator (70 uur) geplaatst om 2 uur, een selector functies gepositioneerd op 4 uur en een G-sensor geplaatst in het midden van het saffierglas.
Uitgerust met een G-sensor, onthult de RM 36-01 dit jaar op de SIHH de piloot om het aantal G dat hij heeft verzameld tijdens de verschillende fasen van de piloot te visualiseren.
Uitgerust met een G-sensor, onthult de RM 36-01 dit jaar op de SIHH de piloot om het aantal G dat hij heeft verzameld tijdens de verschillende fasen van de piloot te visualiseren.
Vanuit praktisch oogpunt maakt de rotatie van de bruine keramische bezel het mogelijk om de sensor te regelen op de aard van de te registreren G, zodat de piloot het aantal G dat zich tijdens de verschillende fasen van de piloot heeft verzameld kan visualiseren - dat hij of de versnelling, vertraging of zijwaartse krachten worden gegenereerd door beurten. 
Rechtstreeks aangesloten op de ring en het saffierglas, kan de sensor krachten aangeven tot 6 G. De schaal geeft via een naald aan als de G-lijnen zwak zijn (groene zone) of als ze een kritieke drempel bereiken (rode zone). Het resetten gebeurt eenvoudig met de drukknop in het midden van het saffierglas.
Bekijk meer Zwitserse replica en Patek Philippe horloges

2017年11月26日星期日

Ontwikkelaars Facebook lanceerde Doom op Apple Watch en de nieuwe Apple TV [video]

Ontwikkelaars van Facebook zijn begonnen met het smartwatch Apple Watch classic shooter Doom. Ze slaagden er ook in het cultproject over te dragen aan een nieuwe settopbox van Apple TV. In hun microblog legden ze de foto's op en publiceerden een korte video van het spelproces.
hell-1
Om het spel te starten, gebruikten liefhebbers de game-engine emulator Valve Gold Source. Echter, om de "shooter" met een klein display Apple Watch voorbij te gaan, was het erg ongemakkelijk. Afhankelijk van de instellingen en het aantal objecten rondom de gamer, produceerde de retrochit een framesnelheid van maximaal 40 FPS. "Op Apple TV is het spelen van Doom een ​​stuk comfortabeler", constateerden de programmeurs. Voor het spel hebben ze de standaard afstandsbediening van de console gebruikt.
Lior Tubi en Mehdi Mulani namen slechts 10 uur over om Doom te poorten naar Apple Watch en de nieuwe Apple TV. Dit gebeurde in de hackaton, die plaatsvond in het hoofdkantoor van Facebook in Tel Aviv.
Enthousiastelingen experimenteren regelmatig en met platforms waarvoor u Doom kunt aanpassen. Afgelopen zomer meldden de media met name berichten over Australische hackers die een shooter op een geldautomaat met een Windows-besturingssysteem konden uitvoeren.
Momenteel wordt Doom 4 ontwikkeld, het is gepland om in het voorjaar van 2016 te worden uitgebracht voor pc's, Xbox One en PS4. Het eerste deel van het spel werd uitgebracht in 1993 en heeft vandaag meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht. Het is ontwikkeld voor pc en later geporteerd naar andere platforms. Het was deze game die heeft bijgedragen aan de popularisering van het first-person shooter-genre, dat miljoenen dollars naar de studio's brengt.Bekijk meer zwitserse horloges en Panerai horloges

2017年10月8日星期日

Basel World-2013: Vintage WW1 Regulateur van Bell & Ross

Het ontwerp van het nieuwe model limitirovannnoy Vintage WW1 Regulateur van de Zwitserse horlogemerk Bell & Ross , gepresenteerd op de internationale horloge beurs Baselworld 2013 wordt ingediend, zoals de naam al impliceert, een elegante ceremoniële militaire stijl tijdens de Eerste Wereldoorlog.
De nieuwigheid Ronde Gepolijste lichaam gemaakt van 18-karaats roze goud, diameter 42 mm, waterdicht tot 30 meter. De golfkroon bevindt zich om 3 uur. Saffier kristal met antireflecterende coating beschermt wijzerplaat mat zilver, met dunne spiraal afwerking kant wijzerplaat, en geblauwde. 
ww1regulator1
Equipment model Zwitsers automatisch uurwerk controller Dubois-Depraz, exclusief voor Bell & Ross bedrijf met klok weergavefuncties (de kleine laterale wijzerplaat zich op 12:00), minuten (via de bijbehorende centrale pijl) en seconden (kleine laterale wijzerplaat, gelegen om 6 uur).
ww1regulator2
Geleverd op een bruine alligatorbandje met een 18-karaat roosgoudslot. Beperkte editie van 99 exemplaren.
ww1regulator3
Bron - forum.watch.ru
Bekijk meer horloges rolex en Rolex Cellini

2017年9月4日星期一

Richard Mille RM 011 Ceramic NTPT Asia Limited Edition

Bij de opening van een nieuwe boetiek  Richard Mille  in Singapore werd vertegenwoordigd door lijn  RM 011 NTPT Asia Limited Keramische Edition . Het laatste model is voltooid RM011 witte keramische ring en de achterklep lichaam gemaakt van koolstofvezel NTPT case ring. De klok werkt op basis van een "standaard" met flyback chronograaf Caliber RM011, die is uitgerust met een variabele geometrie rotor.
Richard-Mille-RM-011-Ceramic-NTPT-Azië-Limited-Edition
Verdeling van uren (die slechts 50 exemplaren) zal worden beperkt tot boetieks Richard Mille in Azië (in het gebied van hun aantal in totaal 10 stuks), die in overeenstemming is met de traditie van het merk beoefend door de vaststelling van specifieke projecten voor specifieke geografische regio's. De prijs van het model  RM 011 Ceramic NTPT Asia Limited Edition  is ongeveer 193.000 Singapore dollars. 
 
Richard-Mille-RM-011-Ceramic-NTPT-Singapore-dial-detail
Wist u dat?
Carbon NTPT® is een exclusieve materiaal met een unieke uitstraling. Zijn opmerkelijke oppervlakte golving beeldoppervlak, zoals NTPT® koolstof uit meerdere lagen evenwijdige draden verkregen door de koolstofvezels. Deze lagen met een maximale dikte van 30 micron geïmpregneerd met hars, dan weven in een speciaal apparaat waarbij de richting van de inslag tussen de twee lagen bij 45 ° verandert. Bij verwarmen tot 120 ° C en onder een druk van 6 bar carbon NTPT® klaar voor verwerking automatische machine fabriek ProArt Richard Mille. Vergeleken met samengestelde materialen waarvan uitstekende fysische eigenschappen zijn reeds bekend, koolstof NTPT® vermindert de incidentie van schade index met 25% en 200% van microscheurtjes.
Bekijk meer fake watches en Rolex Daytona

2017年8月10日星期四

NIEUWS: Nomos kondigt de neomatik First Edition aan

Overnachting nam Nomos 10 nieuwe referenties - vijf modellen, elk uitgevoerd in een witte wijzerplaat met blauwe details of een champagnekopje met neon oranje hoogtepunten - dat een significante update van hun kernlijnen vertegenwoordigt. De nieuwe collectie heet de Neomatik First Edition en naast de nieuwe wijzerplaatjes en bijgewerkte gevallen is het grote nieuws dat alle 10 worden aangedreven door het slanke, volledig in-huis automatische kaliber van Nomos, de DUW 30001 - een beweging die, incidenteel, Kost ongeveer 15 miljoen euro om te ontwikkelen.
De Nomos DUW 3001
De Nomos DUW 3001
Het is ongewoon dat een merk zo'n grote aankondiging buiten Baselworld maakt, maar Nomos is niet jouw typische merk. In feite beloven ze dat ze nog meer nieuwe neomatieken voor Baselworld 2016 hebben, waardoor de neomatik First Edition pas in 2015 zal worden geproduceerd. Dus, krijg ze terwijl je maar kan.
Bekijk meer replica horloges en Rolex Day Date

2017年8月1日星期二

Braun BN10 digital watch with black plated stainless steel

Dit digitale horloge van Braun Prestige meet 41,8 mm x 36,7 mm met een 10,1 mm dikke stalen behuizing. Verkrijgbaar in roestvrij staal of verzinkt roestvrij staal. Beide versies zijn voorzien van roestvrijstalen armband of rubberen riem.Braun BN10 digitale horloge met verzinkt roestvrij staalBraun BN10 digitale horloge met verzinkt roestvrij staal
Braun BN10 digitale horloge met verzinkt roestvrij staal
Dit digitale horloge van Braun Prestige meet 41,8 mm x 36,7 mm met een 10,1 mm dikke stalen behuizing. Verkrijgbaar in roestvrij staal of verzinkt roestvrij staal. Beide versies zijn voorzien van roestvrijstalen armband of rubberen riem.Braun BN10 digitale horloge met verzinkt roestvrij staal Braun BN10 digitale horloge met verzinkt roestvrij staal Braun BN10 digitale horloge met verzinkt roestvrij staalBekijk meer rolex imitatie en Cartier horloges

2017年7月31日星期一

Speake-Marin Blue & White Spirit Seafire Watch

De oorspronkelijke Spirit Seafire werd in 2014 vrijgegeven, het was opmerkelijk dat het de eerste chronograaf-klok van Speake-Marin was. Het vond een huis in de Spirit collectie, omdat Peter voelde dat een serie geïnspireerd door vintage Britse militairen en proefhorloges de "perfecte omgeving" voor de klassieke chronograaf was.
Speake-Marin heeft de afgelopen jaren vele varianten van de Spirit Seafire geproduceerd; Elk van hen heeft een zwarte wijzerplaat, vergezeld van rood, blauw, wit of oranje detail. Voor Baselworld 2016 produceerde Speake-Marin twee speciale varianten van de Spirit Seafire - de Blue & White Spirit Seafire.Speake-Marin Blue & White Spirit Seafire horloge
Net als zijn broers is de Spirit Seafire uitgerust met het iconische Piccadilly Case van Speake-Marin. De stepped hoesje met kenmerkende lugs geeft de Spirit Seafire een klassiek elegante maar eigentijdse vorm, waardoor het tijdloos veel verwant is aan een architectonische structuur die de test van de tijd zou staan. Het is zo fris vandaag als toen Peter Speake-Marin zijn inaugurale collectie in 2003 lanceerde.
Net als andere Spirit Seafires, is het 42mm hoesje gemaakt van titanium. Het horloge kan iets dikker (15mm) dragen om de beweging tegemoet te komen, maar het blijft comfortabel op de pols. Het gebruik van titanium vermindert de hechting van dit horloge aanzienlijk, terwijl de neerwaartse afneembare lugs de lederen band kunnen aanpassen aan de pols van de pols.Speake-Marin White Spirit Seafire kijkt hand in hand
Bovendien is de rechterkant van het horloge voorzien van een ruitvormige "diamantvormige" kroon, evenals pompdempers om de chronograaf te bedienen. 
Aan de achterzijde is de poets-gepolijste caseback voorzien van het topping tool motief, met de naam "Speake-Marin" omringd. Interessant genoeg heeft de caseback ook een kort motto: "Fight. Liefde & Volharding ". Woorden om meer te leven, dus als je denkt dat ze tijdens de donkerste dagen van de oprichter zijn opgevat.Zijde van Speake-Marin Blue Spirit Seafire horloge
De Blue & White Spirit Seafire, zoals de nomenclatuur suggereert, komt in twee verschillende varianten voor. De eerste is voorzien van een witte wijzerplaat, met een paar blauwe sub-wieltjes die in combinatie met witte indexen zijn. De andere, de White Spirit Seafire, wordt geleverd met een zuivere witte wijzerplaat, met een paar witte sub-wijzerplaatjes die contrasterende zwarte indices bevatten.
Uiteraard delen zowel de Blue & White Spirit Seafire een aantal gemeenschappelijke kenmerken met een paar minuten verschillen om elke iteratie te onderscheiden. Zo zijn de indexen op de hoofdschakelaar in zwart afgewerkt. Hetzelfde geldt voor de datumindicator, waarbij het datumwiel zwart is met contrasterende witte cijfers. Wat betreft het topping-gereedschapsmotief om 9 uur is het klaar voor beide varianten in wit. Het motief, in het bijzonder, fungeert ook als een handige seconden hand.Speake-Marin Blue & White Spirit Seafire kijkt hand in hand
Een ander opmerkelijk punt zou de indices in de twee sub-dials zijn. Voor de waarnemende lezers zou men hebben beseffen dat de minuten en uur chronograaf tellers een andere reeks indexen bevatten. Aan de ene kant zijn de Arabische indexen voorzien van de minuutteller, terwijl de uurbank ook met Romeinse cijfers komt. Dit is behoorlijk intrigerend, en het maakt het uurwerk een beetje meer conversatie omdat Romeinse cijfers normaal gesproken niet op chronograaf tellers worden gevonden. Dat gezegd hebbende, de Romeinse lettertypen zijn een hoed tip voor de esthetische codes van Speake-Marin.

Bekijk meer horloges replica en Rolex Milgauss

2017年6月19日星期一

How To Repair Als uw horloge Go Into Water

Pols veel voorkomende huishoudelijke artikelen, zullen veel mensen dragen vaak een horloge, vooral kantoormedewerkers. In het dagelijks leven, mensen het dragen van de luxe horloge , wanneer zal er een verscheidenheid van omstandigheden, kijken naar het water is de meest voorkomende situatie. Dus als horloge in het water te gaan hoe dat te doen?
Wat te doen als het water kwam in uw horloge-1Dit gebeurt veel en veel arme horloges sterven op deze manier. Water krijgt in, en je weet niet goed wat te doen ...
Mark deed het juiste ding, en nadat hij zijn horloge door de wasmachine, stuurde hij ons een e-mail en vroeg wat te doen. Tijd is van de essentie, dus gaven we hem het juiste advies. De eerste is om de kroon te trekken naar het instellen van positie en het horloge in een zak rijst te zetten, zodat het allemaal rond gedekt. Dan laat je ons weten wat er is gebeurd, en we laten u springen de wachtrij (gelieve niet uw horloge wassen gewoon om dat te doen)
Het horloge was bij ons de volgende dag, en we opende het. Het is een Coleridge - Water, overal water .... De wijzerplaat heeft geen schade nog niet geleden, dat is geweldig. Het is minder dan 48 uur, en je kunt zien dat sommige roestige water al op de datum ring heeft gelekt. Je moet snel handelen, of uw horloge is een roestig stuk schroot. Water is volledig doorgedrongen tot de beweging. De roest van de datum ring claned weg mooi, en we hebben net de beweging door de reinigingsmachine, en zet dan het horloge aan de kant totdat het haar beurt om te worden vastgesteld. Geen blijvende schade, en zonder extra kosten. U wacht een week, en uw horloge is geruïneerd.

Bekijk meer zwitsers horloge en Hublot horloges

2017年5月31日星期三

Face Off: Cabestan Triple Axis Tourbillon Vs Luna Nera

Arthur Touchot en Alex Rose gezicht af en hun keuze maken uit Cabestan te bespreken. Hoe de Triple Axis Tourbillon en de Luna Nera te vergelijken?
Face Off Cabestan Triple Axis Tourbillon Vs Luna Nera horloge
Arthur's Pick: De Cabestan Triple Axis Tourbillon (gemodelleerd door fotograaf Alex Teuscher)
De Triple Axis Tourbillon beschikt over een grote saffier waarmee in veel licht om te pronken met zijn unieke wijzerplaat, en de details over de 1044 componenten van Caliber EG 17, een fusée en ketting beweging beschikt over een 50 uur gangreserve. Het horloge is vrij groot bij 50.25mm x 45.50mm x 22.30mm maar op de pols, die goed past dankzij zijn vorm. En laten we eerlijk zijn dit horloge is niet ontworpen om te verbergen onder de manchet. Voor een kijkje in de ontwerpfase van dit jaar, klik hier
Cabestan Triple Axis Tourbillon horloge Baselworld 2015 Feature Photo
Oordeel : Cabestan gelanceerd terug in 2003 met de Vertical Winch Tourbillon, een horloge dat een unieke verticale beweging wordt gekenmerkt. De onafhankelijke Zwitserse merk onmiddellijk trok de aandacht van de bezoekers van de stand van dat jaar, en hebben sindsdien tot leven te hoge verwachtingen. Dit jaar, Cabestan nam een andere reus, en gedurfde stap voorwaarts, door het doorbreken van de oorspronkelijke DNA met de Triple Axis Tourbillon. Het is een risico dat fraai heeft zijn vruchten afgeworpen in mijn mening. Het nieuwe model is voorzien van een exclusieve vliegende tourbillon die zowel technisch als esthetisch briljant.
Bekijk meer horloges replica en Rolex Milgauss

2017年4月24日星期一

Verplaats over mannen: dit weekendverblijf is voor vrouwen maar wordt gewaarschuwd, de nieuwste fijne sieraden zijn niet voor de zwakke van het hart


Lisa Kim Aurora Borealis ring in 18 karaat goud met Ethiopische opaal
Lisa Kim Aurora Borealis ring in 18 karaat goud met Ethiopische opaal
Het warme, stomende weer van New York wilde niet het verblinden van de fijne juwelen en accessoires die op de recente beurzen werden getoond. De hoofdlijnen van het aanbod bij de Jewelers of America show waren parels en diamanten van elke vorm en grootte, gekleurde edelstenen in de meest gewilde kleuren van het seizoen - plus alles tussen en edele metalen met nadruk op wit en accenten van geel, roze en zwart.
Over het algemeen waren juwelengewichten licht, zowel voor prijsoverwegingen als comfort van slijtage, maar de vormen waren dramatisch: oorbellen die op de buitenkant van het oor klommen, ringen die twee en drie vingers bedekken, dunne kraag en manchetarmbanden. De stijlen waren genoeg om de Warrior Woman in iedereen uit te brengen.
Het accent was op elk prijsniveau van diamanten, van high-end ontwerpen met fancy gele en grote witte diamanten in klassieke instellingen tot meer matig geprijsde stukken, omgeven door oppervlakken van glinsterende pave - met witte, cognac, bruine en zwarte diamanten. Een paar jaar terug zou het schokkend zijn om diamanten te vinden in alles dan platina of 18-karat goudinstellingen, maar nu is de grote trend diamanten in zilver, soms met een verduisterde rhodiumplating waardoor ze meer schitteren.
Tracy Arrington's Natasha ketting van witte en zwarte pave diamanten met barokke parels en geoxideerd zilver.
Tracy Arrington's Natasha ketting van witte en zwarte pave diamanten met barokke parels en geoxideerd zilver.
Vanwege de toenemende zeldzaamheid en stijgende prijzen worden de meest kostbare edelstenen beperkt in hoeveelheid en beschikbaarheid, waardoor een nieuw gamma van edelstenen in de schijnwerpers wordt geduwd. Op dit moment is het groen tot blauw palet van opaal-, groene en Paraiba-toermalijn, saffier, maansteen, labradoriet, aquamarijn en blauwe topaas de sterkste, maar zachte, complexe vleiende vlekken van roze kwarts, koraal, amethist en morganiet. Populair ook. Bekijk meer replica horloge en Rolex Yachtmaster

2017年4月10日星期一

SIHH 2015: IWC Portugieser jaarkalender (bijgewerkt met Live Foto's en prijzen)

Het horloge saffier caseback maakt een onbelemmerd uitzicht op de automatische beweging, die enkele van de modificaties dat IWC heeft haar 5200 familie van kalibers, waaronder slanker rotors en opener bruggen ingelegd met puur goud “Probus Scafusia” penning geeft. Pellaton oprolsysteem IWC's is ook verbeterd, met praktisch vrij van slijtage onderdelen gemaakt van zwart en wit keramiek.
IWC Portuguese jaarkalender - front
Ondanks het feit dat het het eerste gebruik van de jaarlijkse kalender complicatie in een IWC horloge vertegenwoordigt, de nieuwe uurwerk zeer sterk lijkt op het oorspronkelijke Portugieser model uit 1939. De zaak is 44,2 mm in diameter, met een gegroefde bezel. De wijzerplaat is omgeven door een spoorweg-spoor hoofdstuk ring, en heeft dezelfde dunne feuille handen en Arabische cijfers net als zijn historische voorganger. Alleen de plaatsing van de kleine seconde uurs weergave (om 9:00 in plaats van 6:00) die significant verschilt van het ontwerp 1939 - naast uiteraard de drie kalendervensters vervanging van 11 uur, 12 o 'klok en 01:00 cijfers.
De IWC Portugieser jaarkalender is verkrijgbaar in een 18 karaat rose-gouden kast met verzilverde wijzerplaat (Ref IW503504, $ 35,700.); roestvrij stalen behuizing met een verzilverde wijzerplaat (. Ref IW503501) en roestvrij stalen kast met zon-patroon-klaar midnight blue dial (. Ref IW503502, afgebeeld, beide stalen versies zijn $ 24.100). Het horloge wordt geleverd op een Santoni alligator lederen band met vouwsluiting.
Bekijk meer horloges replica en Rolex Milgauss
IWC Portuguese jaarkalender - liggende
Ik had een kans om te proberen op de blauwe wijzerplaat versie van de IWC Portugieser jaarkalender op de eerste dag op SIHH in Genève. Hieronder vindt u een foto van hoe het eruit ziet op de pols, evenals een beeld van de nieuwe IWC Caliber 52.850 door middel van duidelijke achterkant van de behuizing van het horloge.

2017年2月26日星期日

The Wind Up – Watch News #9

Welcome to our first regular series on Man of Many: The Wind Up covering the latest watch news from around the globe to keep you in the know on all things horology.
Glashütte Original Senator Observer
GLASHUTTE
The German’s are renowned for producing quality watches at almost every price point, with A. Lange & Söhne being the most recognisable. Glashütte Original are often overlooked and as such their prominence in the forever cluttered watch market is hard pressed to say the least. Glashütte’s latest piece is yet another reason why more light needs to be shun on their products. Very similar to the styling prowess of Lange, it goes to show that the German watchmaking institutions all share a very similar design ethos. Spacious dials, prominent numbers, large sub-dial registers and an easy-to-read date window. Hands that are both beautiful and functional. A streamlined case design with blended lugs and a small crown make this piece highly wearable from suit and tie to t-shirt and jeans. The automatic calibre 100-14 ensures the piece continues to tell the time for around 55 hours which can be observed at the sub-dial at 3 o’clock. Pricing is high though, and for the same amount you can purchase a supremely better made watch from a more recognisable brand.
CHECK IT OUT

Maurice Lacroix Masterpiece Gravity Harrods Exclusive
MAURICE
Maurice Lacroix would have to be one of the most interesting micro-brands around. They make pieces that cater for sub-entry level purchases, all the way up to magnificent contemporary pieces like this one. Their more inexpensive pieces, albeit, are nothing too fancy, but for someone who has just sparked in interest in watches then one of Lacroix’s pieces would suit their needs just fine. The face of the watch brings an almost crystal ball-like feel. Is this the route that future watches will take, design wise? If so, great, because this thing is unbelievable. Exposed balance wheel and bridge on the dial face, awesome. Deep blue sub-dials, stunning. Brushed metal and and ‘Vague du Jura’ finishing, eye-watering. The textural differences on the face alone make this piece so damn pleasing to look at. Through the sapphire case back reveals the in-house calibre ML230, with its rhodium plated plates, cocks and bridges. Priced well for a very limited run of three pieces.
CHECK IT OUT

Arnold & Son Constant Force Tourbillon
ARNOLDANDSON
A brand that tops the list of ‘Haute Horlogerie’ coming out of England, Arnold & Son continue to produced jaw dropped pieces that stay true to their incredibly rich heritage. The technical aspects of this piece far exceed my understanding of constant force complications, and as such I won’t delve too far into their complexities. Instead, let us just pay tribute to the aesthetics of the piece. Someone purchasing this piece will do so for one of two reasons; because they know exactly what this piece represents, or because they can. Either way, good purchase. Deliberately, Arnold & Son have displayed the complex nature of their constant force complication on the face of the dial. Sometimes this doesn’t work and makes the dial look cluttered and ineligible, but due to the symmetrical placement of the four, lets say “sub-dial registers” (even though the only one telling us any information is at 7 o’clock), the dial looks organised. Not an easy feat when trying to cram in all of these technical bits and pieces, which only proves that the process of design must have been long and arduous. Black on rose gold works, we all know that. From the lugs, to the case, to the hands and the crown, it all looks good against the black dial. The A&S5119 is the chosen calibre to power the piece, and it is simply captivating. Priced without reservation and limited to only 28 pieces, a sure fire way to prove your worth in the forever growing “watch-fam” community.
CHECK IT OUT

Roger Dubuis Excalibur Automatic Skeleton Carbon
ROGERDUBUIS
The Roger Dubuis watchmaking namesake is one of only a very few parts of the contemporary “haute horlogerie” consortium that includes Richard Mille and MB&F, to name a few. Their productions reflect the true madness that lies within their research and development departments, yet they continue to make watches the defy traditional watchmaking. And I absolutely love their work. Their Excalibur Skeleton Carbon is yet another reason as to why they are one of the best in the business. If there could be a perfect carbon watch, then this may very well be it. Incredible workmanship went into detailing the carbon case to make sure all the crevices, lines and points are shown from every angle. The textured look of the case matches the “dial” perfectly, from the red-black colour scheme, to the beautiful micro-rotor and the incredible skeletonised star-shaped bridge, it all works. My only reservation is the gold balance wheel at 8 o’clock. It seems to throw the colour balance off a bit. The skeletonised RD820SQ is the calibre of choice, powering the watch for at least 60 hours. The Seal of Geneva is the cherry on top, making this piece highly decorated both for its design architecture but its technical prowess.
CHECK IT OUT

Chopard L.U.C XP Skeletec
CHOPARD
Not the most beautiful piece Chopard have ever released, and with that let me subjectively skim over the aesthetics. The dial looks off, and it’s a damn shame. A massive window right in the centre of the black dial reveals the less decorated side of the movement, despite it being on the dial side. Sure, everything is brushed uniformly and angled fairly decently, but that’s it. It is a total mismatch. Turn the piece over and you would be forgiven for wearing it. I said it before and I will say it again. This is a total mismatch. Chopard have concealed an exceptionally beautiful movement in such an unappealing case and dial design. I feel like all they did was cut a great big hole in the middle of the dial to show off the movement. The piece would look fine without it. If I were focusing purely on the movement finishing and design, then yes this piece is incredible. The in-house calibre L.U.C 96.17-S automatic micro-rotor movement is one of the finest movements I have seen, from a visual stand point. But I cannot just forgo the dial and case. I honestly feel that Chopard have wrapped a movement in an ill-fitting case and punched a hole in the middle. A damn shame for a piece that had so much more potential.
Bekijk meer replica rolex en Bell & Ross horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex